Voor juristen

Werk je als jurist en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Verlang je naar meer rust en ruimte voor jezelf of naar een betere werk-privebalans? Wil je met jouw persoonlijke ontwikkeling je werkprestaties verbeteren? Of wil je meer vertrouwen voelen in jezelf in je werk?

The Mindful Lawyer ging je voor. Een aantal jaar geleden werkten wij allebei in de juridische dienstverlening en bij de (rijks)overheid. In 2019 gooiden wij vanuit onze vaste banen het roer om om ons hart te volgen. We verhuisden naar ons droomhuis aan de andere kant van Nederland en we werden zelfstandig ondernemer. De dagelijkse verbinding die we voelen met de natuur op onze boerderij is een levensstijl geworden. Ons bedrijf is een groot succes. Iedere dag helpen we andere professionals groeien, zowel in hun werk als persoonlijk.

Het juridische werkveld kennen we goed en van binnenuit. We weten wat het van je vraagt. Jonna is – naast jurist – gecertificeerd coach en trainer en staat voor je klaar als je als professional wilt werken aan persoonlijke ontwikkeling en zingeving in je werk. “Ik gun iedere professional te ervaren wat de kracht is van bewustzijnsontwikkeling op je werk.”

Wel eens overwogen om een deel van je opleidingsbudget in te zetten voor een persoonlijk ontwikkeltraject? Wil je ervaren wat het voor je kan betekenen als je met ons aan de slag gaat?

Stuur Jonna een bericht op 06 41450777.