Martin Brink

Een paar jaar geleden ontstond bij mij de wens om uit de dagelijkse ratrace te stappen. Videobellen, vergaderingen en deadlines botsten met mijn verlangen naar een natuurlijk ritme en een groene leef- en werkomgeving. Samen met Jonna en onze kinderen verhuisde ik vanuit Noord-Holland terug naar Drenthe. Ik besloot het vak dat ik ooit leerde op een dag anders te gaan doen, op mijn manier.

In ons nieuwe huis – een boerderij middenin de natuur – begon ik veel tijd vrij te maken voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik ben graag buiten aan het werk op ons erf. Ik houd van tuinieren, klussen en sporten. Ik betrek daar ook graag onze kinderen bij. Samen zorgen we bijvoorbeeld voor onze dieren.

Ooit werkte ik als advocaat. Daarna kwam ik in de top terecht van het openbaar bestuur. Zo heb ik mij ontwikkeld tot een zeer bedreven adviseur met veel proceservaring. Ik ben iemand die het beste uit zichzelf wil halen. Mijn specialistische kennis zet ik graag in.

Persoonlijke effectiviteit is belangrijk voor me. Ik speel strategisch en ik houd mijn ogen scherp op de bal. Juridisch werk kan voelen als topsport bedrijven. Ik houd ervan om net zo lang door te zoeken tot ik de oplossing vind.

Een jurist moet scherp zijn. Alles hangt af van mijn beoordeling. De belangen zijn vaak groot. Juist daarom vind ik het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Ik kies om die reden bewust voor een praktijk aan huis. Zo kan ik op een drukke werkdag mijn dag starten met een frisse duik in een bosmeer of mijn hoofd leegmaken op de heide hier vlakbij. Het levert mij op dat ik gefocust ben.

Authenticiteit is heel belangrijk voor me. Veel juristen komen overdreven zakelijk of zelfs kil over. Dat lijkt stoer, maar het is eigenlijk een manier van jezelf verschuilen. Dat past niet goed bij mij. Mijn kracht zit in mijn betrokkenheid. Met vriendelijkheid en oprechte aandacht voor wat anderen drijft, bereik ik méér.

Heb je een juridisch probleem en zoek je deskundige hulp? Of wil je juist een juridisch probleem voorkomen door advies in te winnen? Wil je een ervaren, vriendelijke en betrokken juridisch adviseur? Neem gerust contact op. Een eerste gesprek is altijd gratis.

Linkedin: Martin Brink