Strijd!

Soms voel je dat je moet strijden. Ben je ineens in een situatie beland waarin je moet opkomen voor je eigen belang of dat van een ander.

Of voel je je door iets of iemand voor het blok gezet of achterna gezeten en vraagt dát om actie.

In zo’n situatie kan er veel op je af komen. We weten uit ervaring hoeveel dat vraagt.

Zelf voeren we ook strijd. In het voorjaar van 2023 stonden wij op voor onze idealen en met de AARDige buren werden we landelijk nieuws na het Lelievonnis. Omdat we opkomen voor de natuur en onze gezondheid op de plek waar we met onze kinderen wonen en werken. Verandering volgde in een situatie die voor velen uitzichtloos leek.

Daar zijn we heel blij mee en eigenlijk ook best wel trots op.

Als jij ook Verandering zoekt ben je bij ons van harte welkom!

Om je te helpen bundelden we onze kennis en ervaring voor je in een ROADMAP met onze belangrijkste tips en trucs bij Strijd! Volgens The Mindful Lawyer Methode©.

Iedere ROADMAP is een startpunt voor het THE MINDFUL LAWYER TRAININGSPROGRAMMA dat je naar jóuw oplossingen leidt.

Het succes daarvan is dat je zélf aan het werk gaat. Ja, je leest het goed: Jíj moet aan de bak met jóuw gedoe.

Juist daardoor klopt het wat we doen. Wij helpen je, maar je doet het zelf. Juist dáár ligt de kracht van onze samenwerking. Want daar ligt jóuw kracht.

We ontwikkelden de volgende ROADMAPS:

De ROADMAPS willen we graag met je delen.

Alvast een ROADMAP ontvangen?

We bieden de ROADMAPS tijdelijk gratis aan. Stuur ons een mailtje om jouw ROADMAP gratis te ontvangen. Vergeet daarbij niet te vermelden welke ROADMAP je graag zou willen ontvangen. De namen van de ROADMAPS staan hierboven.

Verandering volgens The Mindful Lawyer

Verandering vraagt zoveel meer dan een rechtszaak. Het is een creatieproces waarbij je vooral zelf aan het roer staat of zou moeten gaan staan.

Bij de meeste juristen werkt het andersom: jij geeft hen de feiten, zij doen hun “juridische kunstje”. En jij hoeft alleen maar te betalen. 😉

Wat levert dat je op? Uiteindelijk kan een vonnis duidelijkheid brengen maar ook veel ellende. Als je dit een keer hebt meegemaakt, voelde je je op een gegeven moment waarschijnlijk geen onderdeel meer van waar je advocaat allemaal mee bezig was. Het was zíjn expertise en je ging erin mee. Je was opgelucht toen het erop zat.

Wij gunnen je iets anders.

We gunnen je de vrijheid om je gedoe zelf op te lossen. We gunnen het je dat je zelf aan de slag gaat met jouw proces. En hoe meer leiderschap jij neemt, hoe groter de vrijheid die je voor jezelf creëert.

Daar ligt de kracht om het op te lossen. Wat je daarvoor nodig hebt, is heel persoonlijk. Vandaar dat The Mindful Lawyer Methode© is gebaseerd op principes van coaching, van positive psychology en mensontwikkeling.

Verandering maken is zoveel meer dan strijd voeren. Als je al ervaring hebt met strijd, herken je vast dat het je veel energie kost. Het kan je uitputten. Al je aandacht opslurpen. Wij gunnen het alle Changemakers hun strijd om te buigen naar een creatieproces.

Verandering creëer je.

Bij The Mindful Lawyer leren we je hóe.

Toch wil je in iedere strijd ook juridisch blijven scherpstellen. Juridische routes geven op z’n minst steun en helderheid die doorwerkt in jezelf. Weten hoe het wettelijk is geregeld geeft draagkracht en daadkracht.

Recht helpt je begrijpen wat je intuïtief al weet. Het steunt je onder weg naar de oplossing. Soms is het ook gewoon nodig om impact te maken over de brug van het recht. Dat wil je afhankelijk van de ernst van de situatie voor jezelf steeds in de gaten houden.

Weten wat je doet en waarom geeft rust in dat proces. Het kan je helpen bepalen of je je moet uitspreken of vertrekken. Beslissen waar voor jou de grens ligt. En hoe je ‘m stelt. Dat gunnen we je.

Bij The Mindful Lawyer zijn we ervan overtuigd dat de nieuwe tijd om nieuwe keuzes vraagt. Jóuw keuzes. Jouw leiderschap.

Maak van een juridische zaak jóuw proces!

Zodat je je rug recht kunt houden in het oog van de storm.

Van daaruit schakel jij. Neem jij invloed op waar jij allemaal invloed op kunt nemen. Jou helpen die ruimte vrij maken en beschermen, dáár zijn wij goed in.

In 90% van alle gevallen is een rechtszaak niet nodig, maar mag je zelf in beweging komen. Wij helpen je bepalen hóe en wat daarvoor nodig is.

Dat doen we bijvoorbeeld tijdens een Eerste Hulp Consult. Daarin leg jij ons jouw probleem voor en helpen wij je leiding nemen over het proces naar jouw oplossing.

Op de socials delen we regelmatig onze tips en visie.

Volg je ons al?