Het nieuwe juridische zaken doen

Wij zijn Martin en Jonna, businesspartners en levenspartners en in 2019 startten wij The Mindful Lawyer. Een nieuwe manier van juridische zaken doen. Vanuit verbinding.

Omdat traditionele advocatuur hopeloos ouderwets is en niet écht werkt helpen wij onze klanten in complexe situaties écht invloed nemen.

We combineren juridische knowhow met coaching en begeleiding. Zodat onze klanten ervaren hoe ze zelf in control zijn en blijven. In plaats van de oplossing van hun problemen in handen leggen van juristen.

Hoe verleidelijk dat misschien ook is als je situatie uitzichtloos lijkt: als je het ons vraagt is persoonlijke invloed het grootste gemis in een juridisch proces.

Daarom staan we naast onze klanten en helpen we ze zelf invloed nemen op hun situatie. Hoe ingewikkeld het misschien ook lijkt. De juridische routes kennen we goed. Onze blik is scherp én liefdevol. Als je met ons werkt bepaal je zélf waar je naartoe gaat. Bepaal je zelf hoe jij met jouw situatie omgaat. Wij helpen je je stevig voelen. Zodat je overeind blijft staan, ook als het moeilijk wordt.

Onze aanpak noemen we Mindful. Mindful betekent “vol aandacht”. We werken met onze volle aandacht op dat wat daar het meest om vraagt.

Als we niet voor The Mindful Lawyer bezig zijn, werken we als lifecoaches en trainers voor Blauwbloem en De Wildeman. We zijn dus graag bezig met bewustzijnsontwikkeling.

Vanuit onze ervaring als coach en trainer weten we: een conflict oplossen vraagt om invloed nemen. Daarvoor moet je heel goed weten wat je wilt en waarom. Je moet durven kiezen.

Dat vraagt om leiderschap. Invloed nemen op je situatie en beslissen. Daarom zijn we overtuigd van coaching als belangrijk onderdeel van de oplossing van ieder conflict. Dat is wat we je laten ervaren: hoe je invloed neemt.

We werken holistisch: een conflict vertelt waar je op dit moment staat en wat je nodig hebt. Het laat je altijd een grotere ontwikkeling in jezelf zien. Kijk je er alleen vanuit een juridische invalshoek dan doe je jezelf écht te kort. Onze klanten weten dit.

Voor ons werk voor The Mindful Lawyer combineren we juridische knowhow daarom met positive psychology en oosterse wijsheden en methodieken. Daardoor kun je na een gesprek met ons echt verder. Voel je je stukken lichter. Weet je de weg.

Rechtsregels helpen namelijk alleen als alle betrokkenen genoeg vertrouwen voelen om ze uit te voeren. Ons werk gaat daarom altijd over relaties. Hoe verbeter je de relatie met de ander? Een conflict is nooit alleen maar “zakelijk”. Wij geven om jouw en onze relaties. Alles begint met verbinding.

Op dit moment ligt onze aandacht ook veel bij interim-advisering en management in het bestuurlijk domein.

Verder kunt je bij ons terecht voor The Mindful Lawyer Sessies en een The Mindful Lawyer Trainingsprogramma. We helpen je graag hier aan de picknicktafel in onze bloemenweide op ons mooie natuurlijke boerderijerf in Dwingeloo (Drenthe) of we werken online.

Je kunt ook een Eerste Hulp Consult bij ons doen. We laten je dan in 90 minuten scherpstellen waar het voor jou uiteindelijk allemaal om draait én wat je nodig hebt om je probleem écht op te lossen.

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op: